La Terra Alta compta amb una amplia varietat de fires, festes i propostes. Us en destaquem la més destacada i rellevant de cadascun dels pobles i municipis de la comarca. Feu una ullada i animeu-vos a gaudir-les!

Dolça Tardor, Festa del Mostillo

La primera setmana d’octubre a Horta de Sant Joan, té lloc una mostra de productes artesanals que vol ser un homenatge a les tradicions i costums locals.

Més info

Festa de l’Aiguardent

Durant els dies de la”Festa de l’Aiguardent”, tot el poble obre les portes per acollir els alambins i les diferents mostres d’entitats, cellers i cooperatives de la Terra Alta.

Més info

Festa de l’Oli

CLa Festa de l’oli se celebra a La Fatarella al mes de desembre des de l’any 1999 amb l’objectiu de promocionar l’oli d’oliva verge extra i altres productes alimentaris

Més info

Festa de la Mel

La Festa de la Mel és l’activitat comercial i festiva més important de l’any a la vila d’Arnes.

Més info

Festa de la Verema a l’Antiga

Festa modesta, dedicada a festejar la cloenda de la verema que se celebra a Corbera d’Ebre a l’octubre/novembre. Aquestes jornades serveixen per a recuperar la tradició de l’elaboració més artesanal del vi.

Més info

Festa del Vi

La Festa del Vi de Gandesa té lloc a inicis del mes de novembre i remunta el seu origen en la proposta d’un dels socis – ja grans- de la Societat Unió Gandesana,

Més info

Festival cinema In – FCTA

El Festival de Cinema de la Terra Alta, l’In-FCTA naix a Bot (Terra Alta) el 2017 de la mà de l’actor Ivan Massagué, Director del primer festival, i el grup de dinamització local de Bot, Sorolla’t, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bot

Més info

Jornades del Corder

Les Jornades gastronòmiques del corder es convoquen cada any per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Rural de la comarca

Més info

La Passió de Vilalba

La Passió de Vilalba ens apropa a la realitat social i cultural que va viure Jesucrist durant els darrers dies de la seva vida, des de l’entrada a Jerusalem fins a la crucifixió.

Més info

Mercat Medieval

El Mercat Medieval de Batea se celebra des de l’any 1998 i sempre té lloc el primer cap de setmana del mes de juliol, organitzat per l’Associació de Dones “La Templada”.

Més info